webdesign voor hondenfokkers
Creatieve ideeën die het verschil maken !

SCROLL DOWN

PERFECTE ZICHTBAARHEID OP ALLE  MEDIATOESTELLEN  *  GEBRUIKSVRIENDELIJK & OVERZICHTELIJK  *  UNIEK DESIGN *  GOOGLE SEARCH

D I E N S T E N . . .

Om een moderne en mooie website te bouwen dient men niet enkel te beschikken over de nodige kennis maar tevens over een heleboel inspiratie. Dit is niet voor iedereen altijd zo vanzelfsprekend.  De uitstraling van een website is van doorslaggevend belang of een bezoeker later nog terugkomt. Daarom word er extra veel aandacht gegeven aan de grafische look en de gebruiksvriendelijkheid van de site. HMwebdesign helpt je graag bij het realiseren van een succesvolle website !

Wat doen we ?....

 

- Ontwerpen van websites, banners, visitekaartjes en advertenties.

- Periodiek onderhoud & updates van websites (enkel eigen creaties).

- Restylen van bestaande websites (enkel eigen creaties).

- Indien nodig aanmaken van webruimte en/of domeinnaam.

 

Hoe word er gewerkt ?....

 

Voor we van start gaan bespreken we eerst de persoonlijke voorkeur zoals kleuren, vormgeving, aantal pagina's enz... Op regelmatige tijdstippen kan je de vooruitgang van je website volgen dmv een speciale link. Op deze manier kunnen er nog aanpassingen gebeuren zodat de website er helemaal volgens de wensen van de eigenaar komt uit te zien. Eenmaal de website klaar is kan er indien nodig gezorgd worden voor de nodige webruimte en/of domeinnaam. Daarna kan je nieuwe site online. Naargelang de afspraak word er nadien gezorgd voor onderhoud en updates.

 

_____

HMwebsites zijn compatibel met  :

© 2018 HMwebdesign -  All rights reserved